Katariinankadulle avautui kampaamo

Ajankohtaista   Tapahtumat   Korttelit   23.1.2018

Hair Design Helsinkiin tullaan hiusmuotoilijoiden taitojen perässä ympäri maailmaa.

Vastikään Katariinankadulla ovensa avanneen Hair Design Helsingin varauskirjat pullistelevat jo. Punavuoresta Torikortteleihin muuttanut kampaamo löysi itselleen juuri oikean tilan ennen vuodenvaihdetta.

"Kävin joskus Torikortteleiden salakapakassa, innostuin alueesta ja päädyin katselemaan nettisivuilta vapaita tiloja. Näin tämän tilan ja tuli voimakas 'se on tässä'-fiilis, sen jälkeen mikään näkemäni tila ei tuntunut miltään", kertoo Mira Aarnipuro.

"Ja onhan tämä alue aivan ihana! Nyt talvella valaistu tunnelmallisesti; kesällä taas ihan erilainen, kun Kauppatori kuhisee ja Torikortteleiden sisäpihat kutsuvat tutkiskelemaan. Olemme tässä Katariinankadulla huomanneet, että vaikka olemme keskellä kaupunkia, ihmiset kävelevät ympärilleen katsellen ja näkemäänsä ihastellen."

Hair Design Helsingin hiusmuotoilijoita yhdistää intohimo tehdä asiakkaiden hiuksista kauniita trendikkyyttä unohtamatta. Vapaalla kädellä tehtävät luonnolliset balayage-raidat ovat saaneet asiakkaat palaamaan kampaamotuoleihin yhä uudelleen aina Rovaniemeltä ja Italiasta asti. Kampaamon palveluihin kuuluvat myös hiustenpidennykset, ekokampaajan palvelut (kysy Jennaa!), meikit ja kampaukset.

Kampaamo palvelee joustavasti, jopa sunnuntaisin. Ajanvaraus toimii näppärästi netissä: http://www.hairdesignhelsinki.fi/

Seuraa Hair Design Helsinkiä Instassa: @hairdesignhelsinki ja Facebookissa