1

Kevään pyhäpäivät kuluvat iloisesti Torikortteleissa

Ajankohtaista   Ruoka ja juoma   Ostokset   Kulttuuri   11.4.2017

Useat Torikortteleiden ravintolat ja kaupat ovat auki pääsiäisenä, vappuna ja helatorstaina. Katso tarkat aukioloajat!

Pääsiäisbrunssi vai päivällisellä perinteistä säräkaukalossa haudutettua karitsaa? Kotoisa Köket panostaa pääsisäisenä brunsseihin, kun taas ravintola Savotasta löytyvät perinteiset suomalaiset herkut karhusta karitsaan. Köket tarkoilee brunssia Kiseleffin vanhassa kauppiastalossa lauantaina 13. ja sunnuntaina 14. päivä klo 10–15. Köketissä on leikkipaikka lapsille.

Vappuna toivottavasti nautitaan jo Torikortteleiden ihanista katuterasseista. Maistuisiko vappupäivänä esimerkiksi Toast Skagen muikunmädillä, vasikan paahtopaisti korvaisienen ja perunadonfatin kera, paahdettu siika parsan ja hollandaise-kastikkeen kanssa ja raparperi maitosuklaalla? Salutorgetin vappulounas tarjoillaan 1.5. kolmessa kattauksessa klo 11.30, 13.30 ja 15.30. Ristorante Vaelsassa tarjolla on vappumenu italailaisia makuja pullollaan. Alkupalat ja jälkiruoat nautitaan buffetista ja pääruoka valitaan listalta. 

Jos mieli halajaa kuitenkin notkuvien pöytien ääreen jo aiemmin, niin kattavaa Vappubrunssia tarjoillaan Kaupungintalon ravintolassa klo 10.30-16.00. Torikortteleiden sydämessä sijaitseva Kaupungintalon ravintola on juuri uudistunut ja vappubrunssillakin pöydät notkuvat perinteisiä ja moderneja herkkuja. Ja kuohuvalla voi kilistellä läpi aterian, myös avautuvalla terassilla kaupungintalon sisäpihalla.

Ravintoloiden lisäksi ovat useat Torikortteleiden viehättävät kivijalkaliikkeet auki kevään juhlapäivinä. Vapaapäivän voi siis viettää mukavasti ruuan, juoman ja ostosten lomassa.

Katso tarkat aukioloajat täältä.