• Kuva: Moonk

  • Kuva: Moonk

  • Kuva: Moonk

1
2
3

Moonk on ekoa ja hyvää oloa

Tapahtumat   19.–23.11.2012

Ekologisten sisustus- ja lastentuotteiden kauppa Moonk avaa ovet maanantaina 19.11. Kiseleffin 2. krs pop up -tilassa. Moonkin kainalossa Kiseleffiin saadaan myös suosittu Hidasta elämää- sivusto ja heidän hyvinvointiohjelmansa.

 

Moonkin taustalla on ajatus, että ekologisuuden ja eettisyyden ei enää tarvitse olla kompromissi tyylin kanssa.

- Koti voi olla ekologinen ja moderni, kertoo Moonkin Saara Jalmanen.

Saara Jalmanen on Moonkin perustaja ja ekosisustussuunnittelija, joka keskittyy nykyisin hyvänmielen sisustuksiin yrityksessään. Moonkin sisustusprojektit tehdään ekologisesta näkökulmasta, käyttäen luonnonmateriaaleja ja luomutekstiilejä, uniikkeja ratkaisuja ja tavaroita. Jokainen tila rakennetaan yksilöllisesti ja ajan kanssa.

- Sisustussuunnittelijana alkon miettiä suosittelemieni tuotteiden alkuperää ja kulissien takaista maailmaa. Heräsi ajatus, että miksipä minä en voisi tuoda markkinoille eettisesti ja ekologisesti valmistettuja tuotteita, suomalaiseen makuun, jatkaa Saara.

Moonk on nyt näiden Saaran ajatusten summa - ekologisten tuotteiden verkkokauppa. Moonk maahantuo ja myy ekologisia ja eettisiä sisustus- ja lastentuotteita. Valikoima on moderni, raikas ja persoonallinen.

Moonkin Kiseleffin talon pop upista löydät ihania joululahjaideoita ja kauniita käyttöesineitä arkeen. Tarjolla on mm. reiluissa oloissa valmistettuja upeita emaliastioita, luomupuuvillaisia keittiötekstiilejä ja lastenvaatteita, lyhtyjä, tuikkuja ja valaisimia! Sekä ihania tuotteita lapsille!

Katso lisää valikoimaa www.moonk.fi. Lisätietoja voi kysellä hello@moonk.fi.


Hellitä Hetkeksi -viikko

Moonkin pop-upissa tapahtuu lisäksi joka arkipäivä! Yhdessä Hidasta Elämää –sivuston kanssa järjestettävät Hellitä hetkeksi –viikot tuovat hyvää oloa ja jaksamista viikkoon hyvinvointiluentojen ja joogan muodossa.

Anna itsellesi lupa levätä ja tule nauttimaan hyvänolon ohjelmasta työpäivän lomassa tai sen jälkeen.

Ohjelma: 

Maanantai 19.11. klo 16–18
Filosofi, LCF® Life Coach Jaan-Erik Arnia:
Ymmärrä tunteitasi, lisää energiaasi
Kiire ja negatiivinen stressi usein lisäävät tiedostamatta voimattomuuden kokemusta ja siihen liittyviä tunteita. Ne lisäävät myös yrittämistä voimavaroja kuluttavalla tavalla. Kokemusten ja tunteiden syntymisen ymmärtäminen henkilökohtaisella tasolla johtaa tietoisuuden palautumiseen. Tietoisuus lisää aina valinnanvaihtoehtoja, samalla myös henkilökohtaisen voiman kokemusta ja siksi myös elämän energiaa, nautintoa ja iloa.

Tiistai 20.11. klo 12–12.45
Mentor, henkinen valmentaja (Informatum Oy/Ihminen tavattavissa) Pertti Ratilainen:
Rentoudu sointukylvyssä
Sointukylpy puhdistaa mielen ja syvärentouttaa kehon soivien maljojen,gongien ja symbaalien harmonisten äänten aalloilla. Makaat tai istut mukavasti ja annat erityisten äänimaljojen harmonisten sointujen huuhtoa kehoasi, mieltäsi ja sieluasi. Sointukylpy kestää noin 45 minuuttia ja pitää sisällään alustuksen, äänikylvyn sekä palautumisen tähän hetkeen.

Keskiviikko 21.11. klo 17–18
Hidasta elämää -nettisivuston päätoimittaja ja toinen perustajista Sanna Wikström:
Hidastamalla saat enemmän
12 tärkeän avainsanan kautta pysähdytään miettimään omaa elämänrytmiä ja sen vaikutusta. Pysähtymällä tunniksi on mahdollista hypätä kartturin paikalta suoraan oman elämän ohjaksiin. Ja matka voi taas jatkua – omaan tahtiin.

Torstai 22.11. klo 12–13
Joogaopettaja Satu Tuomela:
Yin-lounasjooga
Yin-joogassa asennot tehdään tietoisesti hengittäen ja painovoimalle antautuen, ja niissä viivytään liikkumatta useiden minuuttien ajan. Se syvävenyttää, stimuloi sidekudoksia, tyynnyttää hermostoa ja opettaa hyväksyvää läsnäolon taitoa.
HUOM! Oma joogamatto mukaan.

Perjantai klo 23.11. klo 17–18
OSHO-meditoija Kaisa Peltola:
Ravistele irti viikon stressit!
OSHO Kundalini Meditaatio
 on ohjattu ja helppo mutta erittäin vaikuttava tunnin meditaatio, jossa kehon rentouttavan ravistelun ja tanssin kautta siirrymme hiljaisuuteen. Lopuksi loppurentoutus. Näitä neljää eri vaihetta tukee miellyttävä musiikki.
Voit siirtyä viikonlopun viettoon rentona mutta energisenä.

Lämpimästi tervetuloa!

Torikorttelit, Kiseleffin talo 2. kerros, Aleksanterinkatu 28

Aukioloajat:
Arkisin: 11 – 19
La: 11 – 17
Su: 12 – 16