MUJI löysi tilan Torikortteleista

Ajankohtaista   Ostokset   Korttelit   Ostokset   2.11.2017

Japanilainen MUJI avaa joulukauden pop up -myymälänsä Sofiankatu 4:ään Tuomaan Markkinoiden avajaisten aattona.

Maailmankuulu japanilainen pelkistetty estetiikka kohtaa Lars Sonckin suunnitteleman jugendrakennuksen jykevät puitteet, kun MUJI avaa joulun pop up -kauppansa perjantaina 1.12. Sofiankatu 4:ssä Torikortteleissa. Liike on avoinna 10.1.2018 asti.

- On upeaa, että tällainen kansainvälinen, tunnettu toimija ihastui Sofiankatu 4:n tiloihin ja haluaa tuoda ensimmäisen kaikille avoimen Suomen kauppansa jouluksi Torikortteleihin, sanoo Torikortteleiden kauppapaikkajohtaja Peggy Bauer

MUJI villitsi suomalaisia syyskuussa Habitare-messuilla, ja vastaanotosta ilahtuneena japanilaisyritys päätti pian designmessujen jälkeen etsiä Helsingistä sopivaa tilaa uusintaa varten. Sofiankatu 4:n salit ja niissä loppukesällä nähty KOTI Sleepover -installaatio sai MUJIn ottamaan askeleen kohti Torikortteleita ja Suomea jo jouluksi.

Pop up -liike Torikortteleissa mahdollistaa japanilaisyritykselle näköalapaikan suomalaiseen markkinaan.

- MUJI haluaa aidosti tutustua helsinkiläisyyteen ja kohderyhmiin sekä kuunnella heidän toiveitaan. Kansainväliset yritykset ovat ilman muuta tervetulleita Torikortteleihin, kun tuovat tänne jonkin erityisen konseptin, kuten MUJI nyt joulupop upinsa, sanoo Bauer.

Helsingin historiallinen keskusta, joulun luonnollisesti tunnelmallisin näyttämö, kuorruttuu tänä jouluna uudella kerroksella.

- Toivottavasti mahdollisimman moni kaupunkilainen ja matkailija saapuu kauppaan ihastelemaan japanilasta estetiikkaa ja Sonckin upeita saleja, puikkelehtii myös Torikortteleiden muihin jouluisiin liikkeisiin ja ravintoloihin ja totta kai käy aistimassa joulun tunnelmaa viereisillä Tuomaan Markkinoilla, Bauer sanoo.

MUJI pop up 1.12.2017–10.1.2018
Sofiankatu 4, Torikorttelit