Kuva: Maija Astikainen


Torikortteleiden JOULUTORI 7.-9.12

Ajankohtaista   Ostokset   Tapahtumat   Ostokset   7.–9.12.2012

Basaaritunnelma palaa Kiseleffiin uudessa muodossaan, joulutorina. Koko Kiseleffin talo on nyt laitettu jouluasuun ja juhlat voivat alkaa.

Joulutori on helppo paikka jouluostoksille, sillä yli neljäkymmentä myyjää valtaa Kiseleffin aulat ja pop up -tilat. Tarjolla on monipuolisia tuotteita ja ainutlaatuinen tunnelma:

Te ketkä ikävöitte Fanny & Alexanderia voitte lohduttautua Tingeling lelukaupan valikoimilla. Ja te ketkä kaipaatte käsityöläisiä taloon, saatte niitä nyt reilusti: mukana Bockin talon toimijoita ja muita käsityöläisiä, korutaiteilijoita, nuoria suunnittelijoita sekä ekodesignia ja muita nettikauppojen tuotteita.

Joulutorilta löydät takuulla parhaat joululahjat. Ja saat ne pakattuna upeaan Torikorttelit-lahjapaperiin tai -paperikassiin.

Torikortteleiden JOULUTORI Kiseleffin talossa 7.-9.12.

pe klo 10-19
la klo 10-17 (fiilistä tuomassa DJ Fiona Timantti)
su klo 12-17

Mukana mm. Varpunen, Rk Design, Kerä, Nurmi, Poola Kataryna, Kauniste, Moonk, Urbanstory, Month of Sundays, Papua ja Kanelimaa, Miia Magia Design, Fiona Timantti, Huili, Juju, Galleria Koru, AU3, Lapuan kankurit, Tuuni Design, Piironki, Papershop, Tingeling, Microscooters, Rosebud, Living space helsinki, Keltainen kaupunki sekä kosmetiikkaa ja käsitöitä - villasukkiakin löytyy.

Torikorttelit tarjoaa joulustressin vähentämiseksi myös paketointipalvelun Kiseleffin aulassa.

Ja jouluostosten lomassa voit myös kuvauttaa itsesi tai porukkasi pop up studio Kuvaimessa. Kuvat 3-5€ / kuva - studion rekvisiittaa on käytössä, joten älä missaa mahdollisuutta ottaa elämäsi joulukuvaa.

Tervetuloa kiireettömille jouluostoksille Torikortteleihin!

Ps. Tila on esteetön, hissit löytyvät ja lastenrattaatkin ovat tervetulleita.

JOULUTORIN MYYJÄT PE, LA, SU - TSEKKAA TÄRPIT!
 

Huom. Joulutorin aikana Chiao! Caffe&Winebarissa kuhispullo 15 euroa!