Hae Tuomaan markkinoiden myyjäksi

*HAKU PÄÄTTYNYT 30.8.2016*

Tuomaan Markkinoilla vietetään aikaa, tavataan ystäviä ja perhettä sekä nautitaan helsinkiläisen joulun tunnelmasta. Markkinat on pidetty ja odotettu koko perheen yhteinen tapahtuma, jossa viihtyvät niin paikalliset asukkaat kuin matkailijat.


Viime vuonna markkinat ylsi kolmen jouluisen viikon aikana kävijäennätykseensä kooten 300 000 joulutunnelmasta nauttivaa Senaatintorille. Yhdysvaltalainen The Huffington Post -uutissivusto nosti tapahtuman Euroopan kiinnostavimpien joulumarkkinoiden joukkoon. Tänä vuonna alueen valaistusta, tunnelmaa ja pohjakaavaa tullaan kehittämään entisestään. Suuren suosion saavuttanut kävijöille maksuton vanhanajan karuselli ilahduttaa jälleen markkinoiden keskiössä, samoin joulukylän keskustaa reunustavat ruokapihat kutsuvat herkuttelemaan sisään astuttavine ruokaravintoloineen.

Tuomaan Markkinat on ennen kaikkea helsinkiläinen joulutori, jonka kävijöissä korostuvat lähialueiden asukkaat. Markkinoilta ostetaan laadukkaita ja persoonallisia joululahjoja, -herkkuja ja -koristeita. Markkinoilta kävijät odottavat eniten ruokaelämyksiä, kohtaamisia ja tunnelmallisuutta. Myyjiksi toivotaan sekä uusia että alalla pidempään vaikuttaneita kädentaitajia, muotoilijoita, pienyrittäjiä ja ruokatuottajia ympäri Suomen. Myyjävalinnoissa painotetaan kotimaista alkuperää olevia tuotteita.

Vuokrattavat myyntipaikat ovat kooltaan 2,5 m x 2 m ja mökin hinta on 1400 euroa + Alv. 24 %. Tarjolla on myös tuplamökkejä. Vuokrahinta kattaa mökin vuokran, käyttösähkön, nimikyltin, yleisvalon, mökkejä koristavat kuusiköynnökset sekä pysäköinnin tapahtuman ajalle. Tavaroiden ja pakattujen elintarvikkeiden myyjät sijoittuvat tapahtuma-aluetta ympäröiville lahjakujille; alueen keskellä sijaitsevat ruokapihat, joilla sijaitsevat pääravintolat ja pienemmät ruokamyyntikojut.

Tuomaan Markkinoiden hakuohjeet ja -lomakkeen löydät alta. Tässä muutama ohje hakulomakkeen täyttämiseksi.

- KANNATTAA KIRJOITTAA HAKEMUS ENSIN ESIMERKIKSI TEKSTINKÄSITTELYOHJELMALLA JA SEN JÄLKEEN KOPIODA VASTAUKSET NETTILOMAKKEELLE OIKEISIIN KOHTIIN. NETTILOMAKE EI PYSY "AKTIIVISESSA TILASSA", MIKÄLI SELAIMESSA AUKI OLEVAA HAKEMUSTA TÄYTELLÄÄN PÄIVIÄ.
- TARKISTA ENNEN LOMAKKEEN LÄHETTÄMISTÄ HUOLELLISESTI jokainen kohta. Mikäli esimerkiksi PUHELINNUMERO PUUTTUU TAI MEILIOSOITE ON VIRHEELLINEN/PUUTTEELLINEN, LOMAKKEEN LÄHETYS EPÄONNISTUU ("ERROR"),

Hakulomakkeen voi myös tulostaa ja lähettää postitse osoitteeseen:


Helsingin Leijona Oy
Tuomaan Markkinat
PL 4
00099 Helsingin kaupunki

*HAKU PÄÄTTYNYT*

Hakulomake (PDF) Hakuohje: tavarat sekä pakatut elintarvikkeet (PDF) Hakuohje: ravintolat (PDF) Hakuohje: ruokayrittäjät (PDF)

LISÄTIEDOT:
(Huom: Lisäkysymykset pääsääntöisesti sähköpostitse!)

Aikavälillä 22.8.-3.9.2019 kysymyksiin vastaavat: 

Anna Pakarinen, 050 588 2561, .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Sanna Paakkanen, .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Hakulomake


+ Lisää tiedosto

+ Lisää tiedosto

HUOM: Hakemuksen liitteet voi myös toimittaa postitse. Kuoren on oltava perillä 1.9.2016. Liitekuori toimitetaan osoitteeseen Helsingin Leijona Oy, TUOMAAN MARKKINAT, PL 4, 00099 Helsingin kaupunki.