TORIKORTTELEIDEN JOULUPIHA

Ajankohtaista  Ruoka ja juoma  Korttelit  Tapahtumat  12.12.–22.12.2013

Bockin talon sisäpihalle, kaupungintalon taakse, avautuu joulusauna ja hehkuviinikioski.

Torikorttelit ottaa taas askeleen kohti eurooppalaista joulumarkkinatunnelmaa ja kaupungin erityisintä jouluidylliä. Bockin talon suojaiselle sisäpihalle, vallan linnakkeen ytimeen, avautuu kahdeksi pidennetyksi viikonlopuksi kaikille avoin joulusauna, ja sen kylkeen hehkuviiniä ja jouluherkkuja kauppaava kioski.

Joulusauna on sekasauna ja maksuton. Ex-tempore -saunojat voivat lainata pyyhkeen. Pukuhuoneteltat ovat lämmitetyt.

Joulukioskia ylläpitää läheiselle Helenankadulla äskettäin avannut kahvila-konditorio Sokerileipuri Suominen. Viereisestä Bockin talosta löytää persoonallisia joululahjoja ja -koristeita. Pihalle voi tulla siis tunnelmoimaan ilman sauna-aikeitakin. Tosin tämän erikoisempaa saunapaikkaa harvoin löytää.

Torikortteleiden Joulupiha Bockin sisäpihalla 12.-15.12. ja 19.-22.12.
Käynti Katariinankadulta ja Sofiankadulta.

Sauna ja joulupiha avoinna:
To–Pe: 15–20
La–Su: 12–17
Saunamökin toimittaa Lahti-Huvilat. Ei saunamaksua.

Tulevia tapahtumia