Kuva: Valkoinen sali, design Luka Appelberg

Valkoinen Sali: Locals#1

Tapahtumat  1.4.2017

Valkoisen Salin klubilauantait saavat jatkoa legendaarisen Jori Hulkkosen tahdissa.

Locals on Valkoisen Salin klubisarja, joka yhdistää toisiinsa kaksi klubimusiikin sukupolvea ja 3D-taiteen. 

Localseissa nähdään ajankohtaisimpia paikallisia klubikollektiiveja, jotka ovat kutsuneet vieraakseen kotimaisia DJ-legendoja. Kunnianosoituksena legendoille, jokaisen illan VJ suunnittelee heistä inspiroituneen patsaan, joka 3D-tulostetaan osaksi klubitilaa.

Valkoisen Salin avajaiset keräsi tuvan täyteen ja juhlatunnelma oli korkea. Klubilta odotetaan paljon ja syystäkin, nimittäin Locals#1:ssa pääsee nauttimaan Jori Hulkkosen taidonnäytteistä!

JORI HULKKONEN
on elävä legenda ja kansainvälisesti tunnetuimpia suomalaisia elektronisen musiikin tekijöitä. Hulkkosen musiikillinen sampo on ehtymätön ja hänen kädenjälkensä näkyy esimerkiksi Tigan albumeilla, Sin Cos Tanissa sekä Acid Symphony Orchestrassa. Miehen musiikkia on julkaistu keskeisimmillä levy-yhtiöillä kuten F communications ja Turbo. Monien aliasten muusikolla on takanaan kolmen vuosikymmenen musiikillinen ura, jonka lisäksi hän on keikkaillut 90-luvulta lähtien ympäri maailmaa, housen ja teknon rajamailla taiteilevaa musiikkiian tarjoillen.

SUMATRA
Alvar & OW, Mouvment

VJ LU KA
Visuaalit & 1. patsas

Locals#1: Jori Hulkkonen & Sumatra
Valkoinen Sali
1.4.2017
Ovet klo 23
Liput 8 e
WWW
Aleksanterinkatu 16
TORIKORTTELIT

Tulevia tapahtumia