" />   " />

MadeBy Me: Koruja ja avaimenperiä

Tapahtumat  1.8.–31.8.2017

MadeBy Helsingin elokuun omatoimipajassa valmistetaan koruja ja avaimenperiä.


 

Elokuussa etsitään piritystä omaan tyyliin koruista ja pistetään avainnippu uuteen uskoon punotun avaimenperän avulla. MadeBy Helsinki -myymälän maksuttomassa elokuun omatoimipajassa voi istahtaa hetkeksi aloilleen ja tehdä mindfulness-harjoituksen keskittymällä askarteluun. Liikkeestä löytyy valikoima erilaisia lankoja ja muita materiaaleja, joita yhdistämällä taiotaan tölkkinipsujen avulla persoonalliset korvakorut, rannekoru tai vaikkapa avaimenperä.

Omatoimipaja sopii kaikille ja se on avoinna liikkeen aukioloaikoina.

Kuvia voi postata tunnistein #madebyhelsinki #madebyme

MADEBY ME: KORUJA JA AVAIMENPERIÄ
MADEBY HELSINKI
KATARIINANKATU 4
TAPAHTUMA FACEBOOKISSA

TORIKORTTELIT

Tulevia tapahtumia