Lounastunnin runokurssi

Tapahtumat  8.8.–22.8.2017

Elokuinen runokurssi Tommi Parkon johdolla Senaatintorin Antikvariaatti Nikulaisessa.

Runoutta lounasaikaan -runokurssi järjestetään Senaatintorin Antikvariaatti Nikulaisessa (ent. Hiltusen antikvariaatti) neljänä elokuisena päivänä. Kurssilla keskustellaan runoudesta ja käydään läpi osallistujien runoja.

Tavoitteena on kannustaa kurssilaisia näkemään maailmaa runoilijan tavoin. Kurssi houkuttelee runouden kirjoittamiseen ja lukemiseen. Kurssi soveltuu hyvin sekä runotta pidempäänkin harrastaneelle sekä sellaiselle, joka haluaisi tietää, kuinka runousharrastuksessa pääsisi alkuun.

Opettajana toimiin Tommi Parkko, runoilija, tietokirjailija ja luovan kirjoittamisen opettaja. Hän on julkaissut kolme runokokoelmaa, joista viimeisen vuonna 2011 ilmestynyt Pelikaani. Runoteosten lisäksi Parkko on julkaissut kolme tietokirjaa runoudesta: Kirjoita runo – opas aloittelevalle runoilijalle (2011), Runouden ilmiöitä (2012) sekä Intohimoa ja millimetripaperia (2016). Parkko on myös perustanut ainoan Suomessa säännöllisesti ilmestyvän runolehden Tuli&Savun vuonna 1994.


Tapaamiset: ti 8.8., 15.8., 16.8. ja 22.8. klo 11-13
Kurssin hinta: 100 euroa, vähävaraiset 80 euroa (oma ilmoitus riittää)
Kurssipaikka: Senaatintorin Antikvariaatti Nikulainen, Sofiankatu 8, Torikorttelit, Helsinki
Ilmoittautumiset 1.8. mennessä osoitteseen parkko@kaapeli.fi

Tulevia tapahtumia