KOTI Sleepover Torikortteleissa

Tapahtumat  16.8.–17.9.2017

Suomalaista designia esittelevä yövyttävä installaatio KOTI avaa Sofiankatu 4:n uudistetut salit.

KOTI palaa kotiin, kun kansainvälisen median ja kävijät Pariisissa keväällä villinnyt installaatio KOTI saadaan kuukaudeksi esille Helsinkiin. KOTI avaa oheistapahtumineen parahiksi remontista valmistuvan Sofiankatu 4:n upeat salit 16. elokuuta alkaen.

Pariisin Suomen instituutissa, Institut Finlandais'ssa esillä ollut KOTI on suomalaista huippumuotoilua ja yhteisöllistä mökkikulttuuria esittelevä aittainstallaatio, jossa yleisö voi myös yöpyä. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu punavuorelaisen konsepti-liikkeen LOKAL Helsingin pop up
-kauppa KOTI LOKAL. Muitakin herkkuja on luvassa.

KOTI-näyttely on avoinna yleisölle 16.8.–17.9. päivittäin klo 13–18. Jos haluat kokoa yön intiimissä aittakylässä, toimi nopeasti: yöt ovat varattavissa nyt Airbnb:ssä.

KOTI 16.8.–17.9.
Sofiankatu 4
00100 Helsinki
TORIKORTTELIT

www
Facebook 

 

Tulevia tapahtumia