TypoCraftHelsinki: julistenäyttely

Tapahtumat  16.8.–17.9.2017

Suomalaista typografiaa, designia, käsityötä ja taidetta esittelevä TypoCraftHelsinki pitää julistenäyttelyn KOTI-installaation yhteydessä.

Torikortteleissa vasta avatussa Sofiankatu 4:n käy kuhina. Alakerran pizzeria Via Tribunali on aina täynnä iloisia ruokailijoita ja elokuussa yläkerran saleihin avataan Pariisissa suursuosion saanut KOTI, joka toimii päivisin installaation tavoin ja öisin yövyttävänä aittakylänä. Tilanne vain paranee, kun KOTI saa viereensä TypoCraftHelsinki-näyttelyn!

TypoCraftHelsinki-tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa. Torikortteleissa pidettävä näyttely esittelee ensisijaisesti julisteita. Mukana on useita taiteilijoita. Kuraattorena toimivat galleristi Katja Hagelstam ja graafiset suunnittelijat Ilona Ilottu, Ilkka Kärkkäinen ja Tuija Tarkiainen.

Itse näyttelyn lisäksi paikan päällä on oheistoimintaa.

Tietoja näyttelystä päivitetään täällä Torikortteleiden sivuilla!

TypoCraftHelsinki-näyttely
16.8-17.9.2017
Sofiankatu 4
KOTI-näyttelyn aukioloaikoina 
Vapaa pääsy
WWW
TORIKORTTELIT

Tulevia tapahtumia