MadeBy ME: Hope-villasukkapaja

Tapahtumat  1.11.–30.11.2017

Marraskuussa MadeBy Helsingin omatoimipajassa tehdään hyvää yhdessä Hope ry:n kanssa.

MadeBy Me -omatoimipaja muuttuu marraskuuksi MadeBy Hope -villasukkapajaksi, jossa neulotaan sukkia, jotka Hope ry jakaa jouluksi vähävaraisille ja kriisin kokeneiden perheiden lapsille. Hyväntekeväisyyspajaan voi osallistua joko tulemalla MadeBy Helsingin omatoimityöpajalle Katariinankadulle neulomaan sukkia lahjoitusmateriaaleista aina kaupan ollessa auki (ma-pe 10-18 ja la 10-17) tai neulomalla sukkia kotona omista langoista ja tuomalla valmiit lahjoitukset suoraan keräykseen MadeBy Helsingin myymälään. Lahjoituksia vastaanotetaan koko marraskuun ajan, jonka jälkeen ne jaetaan Hopen toimesta avun tarvitsijoille.

Suurin tarve Hopella on leikki-ikäisten ja nuorten asusteille. Villasukissa tämä tarkoittaa noin kokoja koosta 23 ylöspäin. Teini-ikäisillä nuorilla jalat voivat olla jo aikuisten mitoissa, joten myös suurempia sukkia otetaan mielellään vastaan. Voit neuloa villasukat marraskuun alussa julkaistavan MadeBy Hope -sukan ohjeella tai minkä tahansa haluamasi mallin mukaisesti. Tärkeintä on yhdessä toimiminen yhteiseksi hyväksi!

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tulla MadeBy Helsingin pajalle, sukkia voi toimittaa myös postitse suoraan Hopelle osoitteeseen:
Hope ry
Kutomotie 6A
00380 Helsinki

Annetaan yhdessä lämmin joulu mahdollisimman monelle lapselle ja nuorelle!

www.madeby.fi & www.hopeyhdistys.fi

Kuvia voi postata tunnistein #madebyhelsinki #madebymeMarraskuussa MadeBy Helsingin pajalla tehdään hyvää yhdessä hyväntekeväisyysyhdistys Hopen kanssa! 

MADEBY ME: MADE BY HOPE -VILLASUKKAPAJA
MADEBY HELSINKI
KATARIINANKATU 4

TORIKORTTELIT


 

 

Tulevia tapahtumia