KUUSI COLLECTIVE POP UP

Tapahtumat  9.11.–10.1.2018

Inspiroiva joulukauppa täynnä värikkäitä tekstiilejä ja kuoseja.

Torikortteleiden artesaanikatuna tunnetulla Katariinankadulla toimii 10.1.2018 saakka joulukauppa Kuusi Collective, jossa on mukana kuusi tunnettua suomalaista tekstiili- ja kuosisuunnitteluyritystä: i k a s y r, Käpynen, Nuppu Print Company, Ommellinen, PaaPii Design ja Vanja Sea. Kuusesta saa saman katon alta kaikkien näiden yritysten kankaita, vaatteita, paperituotteita ja muuta ihanaa.

Joulukauppa ei ole vain paikka pehmeiden, kauniiden ja kotimaisten joulupakettien etsijälle, vaan tilaan tulee myös toimintaa! Yrittäjät ovat järjestäneet vuosien saatossa useita hyvin suosittuja ompelupajoja ja -tapahtumia. Myös Kuusi Collectiven pop upin yhteydessä järjestetään ompelutyöpajoja ja muita ompeluun liittyviä tapahtumia, joista voi löytää tietoa heidän Facebook-sivultaan. Yrittäjien yhteisenä toiveena onkin lisätä kiinnostusta käsillä tekemiseen ja saada uusia harrastajia ompelun pariin.


KUUSI COLLECTIVE POP UP
9.11.2017–10.01.2018
MA–PE klo 11–18, LA–SU klo 10–16
KATARIINANKATU 1

WWW

Tulevia tapahtumia