MUJI POP UP

Tapahtumat  1.12.–10.1.2018

Japanilaista estetiikkaa MUJIn pop up -kaupassa Sonckin salissa.

Maailmankuulu japanilainen pelkistetty estetiikka kohtaa Lars Sonckin suunnitteleman jugendrakennuksen jykevät puitteet, kun MUJI avaa joulun pop up -kauppansa perjantaina 1.12. Sofiankatu 4:ssä Torikortteleissa. Liike on avoinna 10.1.2018 asti.

Kaupan valikoimiin kuuluvat niin himoitut huonetuoksu-diffuuserit, tuoksukynttilä, kosmetiikan matkapakkaukset ja MUJIn oma kirjoituspaperi ja sen kanssa täydellisesti yhteen pelaavat kynät. Lisäksi kaupassa on rajallinen valikoima aamutossuja, matkalaukkuja, huonekaluja, kuten vaaterekkejä, säkkituoleja ja jopa olohuoneen kalusteita - varattavissa ja pop upin sulkeuduttua lunastettavissa.

MUJI-kauppa on avoinna ma-la klo 11-19 ja su klo 12-18.

KAUPASSA VOI MAKSAA AINOASTAAN MAKSUKORTEILLA.

MUJI POP UP
SOFIANKATU 4
TORIKORTTELIT

Tulevia tapahtumia