GlögiHopping – lämmin joulujuomapolku

Uusi GlögiHopping -tapahtuma valtaa Torikortteleiden sisäpihat lauantaina 14.12. joulun mauilla ja tuoksuilla.

 

GlögiHopping on kuumien talvisten juomien ympärille rakennettu tapahtuma, jonka pääosassa ovat Torikortteleiden ravintoloiden ja kahviloiden toinen toistaan ihanammat joulujuomat ja monipuolinen ohjelma, joka levittäytyy Torikortteleiden tunnelmallisille sisäpihoille.

Ohjelmassa nousua tekevä tunteiden tulkki Antti Autio sekä vuosittaisista joulukonserteistaan tunnettu pop-duo Eva & Manu. Kepeää, jouluista tunnelmaa levittävät myös kiertävät lauluyhtyeet. Mukana ovat mm. Escappella ja Bulevardin Taxi.

Tarjolla glögiä, hehkuviiniä, lämmintä sakea, kuumia cocktaileja, jouluolutmaistiaisia… Juomatarjonnasta vastaavat Torikortteleiden ravintolat Vaelsa, Salutorget, Espa, Gohan, Bryggeri, Café Engel, Savotta, Sofia Wine ja Chapter.

Paikalle on myös kutsuttu arvovaltainen glögiraati: olutasiantuntija Anikó Lehtinen, graafikko ja influensseri Kasper Strömman ja toimitusjohtaja Juhani Merimaa. Maistelukierroksen tulokset selviävät Kaupungintalon sisäpihan lavalla klo 18. Tule sinäkin löytämään oma suosikkijuomasi!

 

GlögiHopping Torikortteleissa la 14.12. klo 16-20.