Naistenpäivän Book Club

Marketin Book Clubissa tavataan ajankohtaisia naiskirjailijoita.

Market Book Club nostaa esiin suomalaisia naiskirjailijoita. Naistenpäivänä perjantaina 8.3. klo 17 kuullaan Elina Lappalaisen uudesta Ihmeellinen Minna ja suomalaiset supernaiset -kirjasta. Tapahtuma soveltuu erinomaisesti lapsille, joille on tarjolla kijaan tustumisen lisäksi muutakin puuhailtavaa.

Näin kirjan kustantaja Tammi kertoo kirjasta: ”Vuonna 2019 tulee kuluneeksi 175 vuotta Minna Canthin syntymästä. Miten omana aikanaan vahvasti tyttöjen ja naisten aseman eteen työskennellyt Canth toimisi tänä päivänä? Miten Minna ja muut suomalaiset suurnaiset voivat inspiroida tämän päivän lapsia löytämään omat vahvuutensa?

Ihmeellinen Minna ja suomalaiset supernaiset on tarinallinen ja piirroskuvitettu tietokirja alakouluikäisille. Kirjassa sisarukset Elli ja Hanna tutustuvat suomalaisiin naisiin, jotka ovat tehneet merkittäviä asioita kirjallisuuden, taiteen, tieteen, talouden ja politiikan alueilla. Tarina sijoittuu Kuopioon ja lähtee liikkeelle Minna Canthista hänen juhlavuotensa kunniaksi.”

Lisää tapahtumasta täällä.

Market Helsinki

Pohjoisesplanadi 19