Nyt niitä saa: matkalahjakortteja Torikortteleihin! Valitse kolmesta eri matkapaketista - Family, Evening ja Classic - ja anna rakkaillesi elämyksellinen joululahja!

 

Aina ei tarvitse matkustaa kauas päästäkseen lomatunnelmaan. Helsingin kauneimmat korttelit tarjoavat täydelliset puitteet lähilomalle!

3 erilaista matkaohjelmaa

Family 20 e / hlö

Torikorttelit tarjoaa paljon kivaa koettavaa lapsiperheille. Lähtekää porukalla seikkailulle kortteleiden jännittäville sisäpihoille, tutustukaa Helsingin kaupunginmuseon Lasten kaupunkiin ja herkutelkaa pizzalla ja jätskillä!

Family-matkalahjakorttipakettiin sisältyy 15 euron lahjakortti italialaiseen ravintola Vaelsaan, 5 euron lahjakortti Robert’s Coffee Jugendiin ja paljon kivoja vinkkejä lähimatkapäivään!

 

Evening 40 e / hlö

Ilta Torikortteleissa on yllätyksiä täynnä! Tutustu kaupunginmuseon Pullopostia Kurvista -näyttelyyn, löydä ihan oikea salakapakka, maistele aasialaistyylisiä pikkuannoksia ja nauti art house -elokuvasta korttelikinon hämärässä.

Evening-matkalahjakorttipakettiin sisältyy 10 euron lahjakortti Trillby & Cahdwick -salakapakkaan, 20 euron lahjakortti Gohan-ravintolaan ja yksi normaalihintainen elokuva Kino Engelissä.

 

Classic 40 e / hlö

Torikorttelit, Helsingin historiallinen keskusta, on osa klassista Helsinki-maisemaa. Bongaa katukuvasta tunnettujen arkkitehtien tyylinäytteitä, lämmitä kehosi ja mielesi klassikkoherkuilla, tutustu kaupunkilaisten arkeen kaupunginmuseossa, siemaile viiniä Kauppatorin kulmalla ja istahda lopuksi elokuvateatterin pehmeille penkeille.

Classic-matkalahjakorttipakettiin sisältyy 15 euron lahjakortti Café Engeliin, 15 euron lahjakortti ravintola Espaan ja yksi normaalihintainen elokuva Kino Engelissä.

Matkalahjakortteja on myynnissä vain rajoitettu määrä ja niitä voi ostaa Tuomaan Markkinoilta Torikortteleiden mökistä 14.-15.12.