Arki alkaa – hyvä lounas lohduttaa

 

Lomat on loppu ja arkinen aherrus on taas alkanut. Mutta ei hätää – hyvä lounas lohduttaa. Torikortteleiden ympäristössä käy töissä 37 000 ihmistä ja alueen lukuisat ravintolat tekevät kaikkensa tarjotakseen asiakkailleen piristäviä, terveellisiä, herkullisia ja oivaltavia makuelämyksiä joka päivä. Tässä 6 erilaista lounaspaikkaa, joissa arjestakin tulee herkkua!

El Fant

Erinomaisesta kahvistaan tunnettu kahvila El Fant tarjoilee myös herkullista lounasta! Annokset ovat viehättäviä, aina tuoreita ja raikkaita. Muutamasta eri vaihtoehdosta koostuva lounaslista vaihtuu viikoittain. Lounaan kruunaa laadukas paikallisen pienpaahtimon kahvi ja kahvilan omassa leipomossa leivottu leivos.

Lounas: 11-14.00
Katariinankatu 3

Bryggeri

Bryggeri Helsinki räätälöi annoksensa sopimaan panimoravintolan oluiden kanssa. Lounasaikaan panimon omia oluita saa reiluun 2dl / 2e hintaan. Lounaslista vaihtuu päivittäin, sieltä löytyy usein muun muassa Bryggerin omaa pyttipannua, burgereita ja risottoja. Laadukkaista raaka-aineista valmistetut tuhdit annokset sopivat isompaan nälkään. Bryggerissä kannattaa pistäytyä myös työpäivän jälkeen: elokuun loppuun saakka viikonloppu startataan perjantain Beats And Heat -klubilla, jossa tarjolla grilliruokaa ja DJ!

Lounas: 11-14.30
Sofiankatu 2

Chapter

Pohjoismaisen fine diningin mestarin Chapterin hienostunut lounas arjen hemmotteluun! Valitse kahdesta tai kolmesta annoksesta koostuva kattaus ja nauti. Elokuun aurinkoisina päivinä lounaskokemusta täydentää syöminen ravintolan suloisella sisäpihan terassilla. Paikka kannattaa pistää mieleen myös after workejä varten – ravintolalta löytyy myös herkullisten cocktailien lista!

Lounas: 11.30-14
Aleksanterinkatu 22

Kaupungintalon ravintola

Arikisempaan nautiskeluun sopii ihana Kaupungintalon ravintola, jossa on tarjolla runsaita buffet-lounaita huokein hinnoin. Terveellistä ja herkullista ruokaa jokaiseen makuun. Sään salliessa voi lounasta nauttia myös ravintolan terassilla ja lasten kanssa kaupungissa kulkeville vinkiksi, että terassilta on suora näkymä Torikortteleiden keskuspuistoon.

Lounas: 10.30-15
Sofiankatu 1-3

Piaderina Saporita

Kiireiseen päivään tai pientä nälkää helpottaa lounas to go! Saporita tarjoaa herkullisia italialaisia piadina-leipiä täytettynä ensiluokkaisilla tuoreilla raaka-aineilla. Piadinan voi myös nauttia paikan päällä, juomasuosituksena raikas italian soda. Hae pala Italiaa päivääsi!

Ei lounasaikoja, avoinna arkisin 11-18.
Unioninkatu 28

Sofia Bistro

Sofia Bistro tarjoaa lounasta suoraan pellosta pöytään. Laadukkaat raaka-aineet ovat peräisin mahdollisimman läheltä ja ekologisesti tuotettuja. Vaihtoehtoina koko buffet tai keitto ja salaatti. Sofia Future Farmissa on tarjolla myös luovia coworking-tiloja, joita voi vuokrata päiväksi tai hankkia jatkuvan jäsenyyden.

 Lounas: 11-14.30
Aleksanterinkatu 28

Edellä listattujen ravintoloiden lisäksi herkullista lounasta tarjoavat myös nämä Torikortteleiden ravintolat: Vaelsa, Robert’s Coffee Jugend, Sunn, Salutorget, Gohan ja Savotta.