Bryggerin kevätmenu juhlii kauden kasviksia

Bryggeri Helsinki avaa kaikkia kevätkauden kasviksia juhlivan Spring Season Menun. Skandinaaviseen makumaailmaan painottuvat annokset ovat kaikki täysin vegaanisia.

 

Perinteisten parsaviikkojen sijaan Bryggeri Helsinki panostaa kauden kasviksiin entistä monipuolisemmin. Spring Season Menu on saatavilla 18.4.-12.5. välisenä aikana. Menusta löytyy muun muassa kevätkääryleitä, grillattuja varhaisperunoita ja raparperipiirakkaa. Annoksien rinnalle on tarjolla myös monipuolinen valikoima vegaanisia oluita ja viinejä.

Ekologisen sesonkiruoan lisäksi Bryggeri Helsinki keskittyy ympäristöystävällisyyteen muutenkin: ravintola panostaa kotimaisuuteen ja lähiruoan suosimiseen, jonka lisäksi ravintola käyttää pääasiallisena energianlähteenään biokaasua. Bryggerin ohessa toimiva panimo tuottaa vuosittain 170 000 litraa olutta, ja tuotannon sivuvirtana mäskiä noin 60 tonnia vuodessa. Aiemmin pääasiassa eläinten rehuksi päätynyt mäski on lähetetty vuodesta 2016 alkaen biokaasulaitokselle, josta tuotettu biokaasu palaa takaisin Bryggeri Helsingin käyttöön.

Bryggeri Helsinki
Sofiankatu 2