El Fantin uudet tuulet

Katariinankadun kahvi-viinibaaria elokuun alusta luotsanneet uudet kahvilayrittäjät haluavat pitää kiinni laatukahvista sekä panostaa lounaisiin ja lapsiperheisiin.

Kaupunginmuseon kivijalassa Katariinankadulla sijaitsevassa kahvila-viinibaari El Fantissa puhaltavat leppeät muutoksen tuulet. Elokuun alusta asti kahvilaa ovat pyörittäneet aiempien yrittäjien valitsemat ja kouluttamat uudet omistajat. He haluavat, että El Fant Coffee&Wine tunnetaan jatkossakin laatukahvien ja herkullisten brunssien paikkana – myös Good Life Coffeen kahvit kuuluvat edelleen valikoimaan, samoin laatuviinit.

Lounastajat ovat kesälomien jälkeen löytäneet tiensä takaisin Katariinankadulle, ja heitä uusi El Fant palvelee jatkossa vaihtuvalla salaattibuffetilla. Talven tullen lounaslistalle tulevat myös lämpimät keitot.

– Haluamme jatkossa tuoda myös bowleja lounasvalikoimaan. Ja lapsille lisää vaihtoehtoja, kertoo kahvilanpitäjä Nicole Xu (kuvassa vasemmalla).

Aamiaisiin ja brunsseihin on tulossa erilaisia komboja pienempään ja suurempaan nälkään. Terveellisyys ja raaka-aineiden tuoreus ovat kaiken a ja o.