Herkulliset aamut Torikortteleissa

Torikortteleiden ravintolat tarjoilevat herkullista aamiaista ja runsaita brunsseja, sekä arkena että viikonloppuisin.

 

Tutustu Torikortteleiden ravintoloiden aamutarjontaan ja valitse mieluisin – tai testaa kaikki! Vaihtoehtoja löytyy niin kiireisille aamuihmisille kuin pitkien aamujen nautiskelijoillekin. Kesäisin täydellisen aamuhetken kruunaa mahdollisuus nauttia aamupala ravintoloiden aurinkoisilla terasseilla.

Robert’s Coffee Jugend
Kuuluisan kahvisuvun lippulaivakahvila historiallisessa jugdensalissa. Nyt kahvila on ottanut valikoimaansa myös aamiaisbuffetin, jota tarjoillaan joka päivä, arkiaamuisin klo 8.30-10 ja viikonloppuisin 10-12. Pohjoisesplanadin puoleiselta katuterassilta katselet, kun kaupunki herää.

Pohjoisesplanadi 19

Café Engel
Legendaarinen aamiaismenu on saatavilla koko päivän. Menusta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun: valitse runsas Äiti Maa –aamiainen, luomupuuro, mysli tai perinteinen ranskalainen aamiainen. Tutustu menuun täältä.

Aleksanterinkatu 26

Kaupungintalon ravintola
Perinteikkään tyylikäs Kaupungintalon ravintola tarjoilee aamiaista arkisin klo 8-10. Pysähdy nauttimaan aamupuurosta tai nappaa jotakin mukaan. Lapsiystävällisessä ravintolassa on kesäisin suojaisa sisäpihan terassi, josta on suora pääsy sympaattiseen Torikortteleiden keskuspuistoon.

Sofiankatu 1

Sofia Bistro
Sofia Bistrosta on nyt mahdollista saada aamiaista arkiaamuisin klo 8-10. Vaihtoehtoina buffet tai puuroaamiainen. Tutustu menuun täältä.

Sofiankatu 4

El Fant
Viikolla tarjolla erilaisia aamupala-annoksia, valitse aamiaisnälkääsi sopiva setti tai herkuttele vohveleilla. Kahvila tarjoaa aina ammattitaidolla valmistettuja pienpaahtimoiden kahveja. Aamupala viikolla 8.30-11 ja lauantaisin 10-14. Sunnuntaisin runsas ja herkullinen brunssi, kattaukset klo 11, 12 ja 13. Tutustu menuun täältä.

Katariinankatu 3

Sunn
Hienostuneet ja runsaat brunssit sopivat kaikille herkuttelijoille, viikonloppuun ja juhlapäiviin. Brunssia tarjotaan lauantaisin ja sunnuntaisin kello 10-16, pöytävaraus kannattaa tehdä etukäteen. Tutustu menuun täältä.

Aleksanterinkatu 22, 2. kerros

 Kuva Robert’s Coffee Jugendin aamiaiselta