Isänpäivä Torikortteleissa

Isänpäiväbrunsseja, -lounaita ja -illallisia on tarjolla eri tunnelmaisissa Torikortteleiden ravintoloissa, ja päivän kruunaa kulttuurielämys.

Torikortteleiden ravintolat hemmottelevat isänpäivän viettäjiä erityisillä menuilla ja brunsseilla. Katariinankadun El Fantissa tarjoillaan hieman spesiaalimpaa pöytiin tarjoiltavaa  brunssia (32 €) kolmessa kattauksessa klo 11, 12 ja 13. Sunnissa Aleksanterinkadulla vietetään isänpäivää juhlabrunssin (42 €, lapset 21 €) merkeissä klo 12–18. Osasta pöytiä avautuu kaunis näkymä suoraan Senaatintorille ja tuomiokirkolle.

Katariinankadun italialaisravintola Vaelsa on koonnut erityisen isänpäivän menun (40 €) täynnä mitä ihanampia italialaisen keittiön klassikkomakuja, jota tarjoillaan klo 12–16. Salutorgetin isänpäiväbrunssia (53, 50 €, lasten brunssi 5–12-vuotiaille 25 € ja lapset neljään ikävuoteen asti noutopöydästä veloituksetta) nautitaan sunnuntaina kahdessa kattauksessa klo 12 ja 15. Alkuruokia löytyy noutopöydästä; pääruoka tarjoillaan pöytään. Pohjoisesplanadin ja Unioninkadun kulman Roster Helsingissä herkutellaan lihaisalla tai vegemenulla (59 €/49 €) ja lasten menulla (19 €), joka pitää sisällään lehtipihvin ja jätskiä.

Isänpäiväsunnuntai kruunataan kulttuurielämyksellä. Rohkelikoille sopii kaupunginmuseon Pelko-näyttely, jossa käydään päin kaupunkilaisten kertomia pelkoja ja puretaan niitä. Samalla voi piipahtaa katsomassa museon perusnäyttelyn Helsingin historiasta ja kurkistamassa VR-laseilla Kansallismuseon tornista. Ilta huipentuu tunnelmallisessa korttelikinossa Kino Engelissä, jossa nähdään muun muassa palkittu Cold War, Nuori Astrid ja nollabudjetin kotimainen Aleksi Salmenperän leffa Tyhjiö.

Torikorttelit onnittelee isiä, isoisiä tai itsensä niiksi tuntevia!