Kaupungin kaunein joulu Torikortteleissa

Löydä kaupungin kaunein joulu Torikortteleiden tunnelmallisilta kaduilta, putiikeista ja ravintoloista. Tervetuloa mukaan myös Torikortteleiden lämminhenkisiin joulutapahtumiin.

 

 

Kestävä Joulukuusi -näyttely

Joulun aika alkaa virallisesti Torikortteleissa sunnuntaina 24. marraskuuta kun Kestävä Joulukuusi -näyttely avataan Torikortteleiden sisäpihoille.

Olemme haastaneet eri alojen tunnettuja ihmisiä ja ryhmiä koristelemaan kuusen kukin omalla tarinallaan ja tyylillään. Mukana ovat Täydellinen Joulu -elokuvan Maria Ylipää, Elena Leeve, Iikka Forss, toimittaja ja mediapersoona Mikko ”Peltsi” Peltola, Fok_it -sarjakuvan piirtäjä Joonas Rinta-Kanto, toimittaja-bloggaaja Noora Shingler ja Skidit-tiimi.

Kuuset paljastetaan Joulukadun avajaisten yhteydessä pienten juhlallisuuksien muodossa klo 14 alkaen. Juhlallisuudet aloitetaan Kaupungintalon sisäpihalta ja kuuset paljastetaan yksi kerrallaan.

Kaupuningtalon ravintola on poikkeuksellisesti auki sunnuntaina klo 13-16. Hupsussa puurojuhlassa voi tuunata oman puuron sekä nauttia glögiä ja muita kuumia juomia.

GlögiHopping – lämmin joulujuomapolku

Uusi GlögiHopping -tapahtuma valtaa Torikortteleiden sisäpihat lauantaina 14.12. joulun mauilla ja tuoksuilla. Sisäpihalta toiselle kulkevan lämminhenkisen joulujuomapolun varteen nousee tapahtuman ajaksi toinen toistaan houkuttelevampia joulujuomakojuja. Glögiä, lämmintä sakea, kuumia cocktaileja, jouluolutmaistiaisia…

GlögiHoppingin esimaistelijoiksi on kutsuttu raati, joka valitsee juomien joukosta suosikkinsa.

Iltapäivällä ohjelmaa on erityisesti lapsiperheille. Sisäpihoja kiertävät kuorot ja jonglöörit luotsaavat tunnelman kohti iltaa ja aikuisempaa ohjelmaa sisällä alueen ravintoloissa. Tarkempia tietoja tapahtumasta tulossa pian! Oma muki mukaan!

Maistele jouluisia juomia Torikortteleiden sisäpihojen GlögiHoppingissa.

Tuomaan markkinat avataan 6. joulukuuta

Helsingin joulun  perinteinen kulmakivi, Tuomaan markkinat avataan juhlallisesti itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta. Markkinat ovat auki tiistaista perjantaihin 11-20 ja viikonloppuisin 10-20. Avajaisten ohjelmassa kuoroesitys, kauneimmat joululaulut yhteislauluna ja kuusenkoristelu-workshop Tiina Arposen johdolla. Lisäksi Joulupukki on tavattavissa koko avajaispäivän ajan!

Tuomaan Markkinat jatkuvat Senaatintorilla 22. joulukuuta asti.