Kesän ihanimmat pop-upit Torikortteleissa

Kesän varmimpia merkkejä ovat pop-upit, jotka rantautuvat Torikortteleihin ilahduttamaan ja inspiroimaan. Historiallisen keskustan persoonalliset liiketilat houkuttelevat erityisiä yrityksiä ja tänäkin kesänä kivijalkaa rikastuttaa vastuulliseen tarjontaan keskittyneet kotimaiset brändit.

Tässä kesän 2022 pop-upit:

Archetype

Archetype Summer Shop tarjoaa pohjoismaista, kestävää muotia naisille. Archetype keskittyy ajattomiin vaatteisiin, jotka kestävät aikaa sekä trendejä, muodostaen vaatekaapin kulmakivet. Tämän helsinkiläisen brändin uusin kesämalliston ammentaa inspiraatiota hitaista sunnuntaiaamuista, ja pukeutumisesta on haluttu tehdä mahdollisimman helppoa ja vaivatonta – aivan kuten sunnuntaisinkin.

Ti-pe: 11–18
La: 11–16

Katso päivittyvät aukioloajat Archetypen nettisivuilta.

Unioninkatu 28

 

Halla x Halla

Halla Halla Summer Shop palaa Torikortteleihin! Halla Halla on suomalainen uima-asumerkki, joka valmistaa ja myy merten muovijätteestä valmistettuja, värikkäitä bikineitä ja uimapukuja. Kahden nuoren vaatesuunnittelijan Halla Halla pulpahti pinnalle esikoismallistollaan 2016 ja on perustamisestaan lähtien tehnyt nousua kansainväliseenkin suosioon. Trendikkäiden värien ja kuosien lisäksi juuri istuvuus ja käytännöllisyys ovat Halla Hallan ekouikkareiden fokuksessa.

Ma-pe: 12–18
La: 11–17

Tutustu Halla Halla Summer Shopiin täällä.

Aleksanterinkatu 22

 

IKONO Lounge

IKONO on eurooppalaisen kaupunkikulttuurin arvoihin nojaava kotimainen muotimerkki, jonka brändin keskiössä on kestävät materiaalit, muodikkaat designit sekä elämykselliset popup-kaupat ja kulttuuritapahtumat. IKONO Loungessa yhdistyvät vaatekaupan, kahvilan sekä viinibaarin parhaat puolet ja loungessa tullaan näkemään laaja kirjo kaupunkikulttuuria rikastuttavia tapahtumia.

ke-la 12–20

Tutustu IKONOn valikoimaan tästä.

Aleksanterinkatu 28

 

KOKORI

KOKORI Summer Shop tuo Torikortteleihin ihania käsinpunottuja koreja suoraan Ghanasta! Vastuullisesti tuotetut korit valmistuvat pitkäjänteisen yhteistyön tuloksena pohjoisghanalaisten kyläläisten kanssa. KOKORIn mallisto elää ja kehittyy jatkuvasti, sillä korit valmistetaan yksilöllisinä käsitöinä – toista samanlaista koria ei siis tule vastaan!

Ma-pe: 11–18
La: 11–16

Katso päivittyvät aukioloajat KOKORIn nettisivuilta.

Unioninkatu 25