Kesäshoppailuvinkit Torikortteleihin

Historiallisen keskustan persoonalliset liiketilat houkuttelevat erityisiä yrityksiä. Moni Torikortteleiden kivijalan brändeistä on kovassa nosteessa maailmalla.

Kortteleihin on keskittynyt monta kotimaista nousijaa. Muiden muassa Kauniste, Lapuan Kankurit, Lumi, Lumoan ja Berliinin-valloitustaan tekevä panimoravintola Bryggeri Helsinki paistattelevat paraikaa niin suomalaisten kuin kansainvälisessä suosiossa. Myös juuri avautuneen Marketin brändit R/H, Papu ja Frantsila vahvistavat jalansijaansa tavoittamalla Torikortteleiden konseptiliikkeessään niin paikalliset kuin matkailijat.

Kesän kynnyksellä Torikortteleissa avautui Mikonkadulla sijaitsevan designliike-TREn sisarliike TRE Summer Shop (Aleksanterinkatu 22). Suomalaiseen designiin erikoistuneen kaupan merkkejä ovat mm. Klaus Haapaniemi, Nokian Neulomo, Putinki, Saana ja Olli sekä Yo Zen.

Love Beauty and Planet (Unioninkatu 25) on kesäkauppa, joka avautui Basson pyörittämässä pop up -tilassa Unioninkadulla, aivan radioaseman päämajan vieressä. Kaupassa on myynnissä eksklusiivisesti uuden luonnonkosmetiikkasarjan tuotteita. Lisäksi kaupasta voi lainata päiväksi upean kustomoidun kesäpyörän. Kukapa ei haluaisi pyöräillä keskustan läpi upeasti kukkivat hortensiat pyöräkorissaan!