Kevyet lounaat Torikortteleissa

Vuoden alussa moni pyrkii tekemään arjesta kevyempää uusilla tavoilla, rutiineilla, haasteilla ja harrastuksilla. Torikortteleiden ravintoloista löytyy monipuolisia kevyempiä vaihtoehtoja lounaaksi, jotka keventävät paitsi oloa myös mieltä!

El Fant

El Fantin lounastarjonta koostuu raikkaista ja trendikkäistä poke bowleista. Poke bowl on havajilainen trendiruoka, joka tarjoillaan nimensä mukaisesti kulhosta. Poke bowlin olennaisia elementtejä ovat yleensä tuore kala, sushiriisi ja erilaiset kasvikset ja yleensä soijalla maustettu kastike. El Fantin lounastarjonnasta voit valita kolmesta vaihtoehdosta: tofu, lohi tai liekitetty lohi. Lounaaseen kuuluu lisäksi miso-keitto sekä kahvi tai tee.

Lounas arkisin klo 11-14
Katariinankatu 3

Kaupungintalon ravintola

Lounasta kaupungin ytimessä edullisesti! Kaupungintalon ravintola on tuttu huokeista hinnoista, terveellisistä  ja runsaista buffet-lounaista. Kevyempään nälkään lounaalla voi valita buffetin sijaan keiton tai salaatin. Bonuksena lounaan kylkeen kahvi ja päivän jälkiruokaherkku. Pst! Auta vähentämään hävikkiä ja osta jäljelle jääneitä lounasruokia superedulliseen hintaan lounastarjoilun päätyttyä kello 15.

Lounas 10.30-15
Sofiankati 1-3 (sisäpiha)

Robert’s Coffee Jugend

Tunnetun ketjun komean lippulaivakahvilan Robert’s Coffee Jugendin hieno miljöö piristää arkista lounashetkeä. Monipuoliseen ja herkulliseen lounasbuffetiin kuuluu salaattipöytä ja keitto. Kylkeen tietenkin paikan päällä leivottua leipää sekä tietenkin erinomaista kahvia.

Lounas 11-14
Pohjoisesplanadi 19

Café Engel

Tyylikäs ja tunnelmallinen Café Engel hurmaa leivosten ja kahvin lisäksi myös erilaisilla lounasvaihtoehdoilla. Ruoka tarjoillaan pöytääns ja menusta löytyy sopivia lounasvaihtoehtoja koko päivän ajan. Salaatteja, keittoja ja tietenkin kuuluisat punajuuripihvit! Ihastele samalla juhlavaa näkymää Senaatintorille.

Lounasta koko päivän!
Aleksanterinkatu 26

Sofia Bistro

Sofia Bistro tarjoaa lounasta suoraan pellosta pöytään. Laadukkaat raaka-aineet ovat peräisin mahdollisimman läheltä ja ekologisesti tuotettuja. Keyvyempänä vaihtoehtona keitto ja salaatti. Sofia Future Farmissa on tarjolla myös luovia coworking-tiloja, joita voi vuokrata päiväksi tai hankkia jatkuvan jäsenyyden.

Lounas 11-14.30
Aleksanterinkatu 28