Koronaepidemia on hiljentänyt kadut Torikortteleissakin ja monet alueemme yrityksistä ovat laittaneet ovensa tilapäisesti kiinni. Mutta tukala tilanne on synnyttänyt myös taistelutahtoa ja uusia tapoja toimia. Tutustu Korttelikalenteriimme, löydä piristystä koronakevääseen ja tue kotimaisia pienyrittäjiä!

 

Oletko kotoillessa alkanut kaivata kotisi sisustukseen jotain kivaa väripilkkua? Helpottaisiko kotiinkuljetettu lounas tiiviiden etätyöpäivien jaksamista? Olisiko nyt vihdoin oikea hetki virittää ompeluharrastus uuteen tikkiin? Pääsiäinen, vappu, ylioppilasjuhlat, lasten syntymäpäivät… saako sitä sentään välillä hieman juhliakin (pienellä porukalla tai virtuaalisesti)? Torikortteleista löytyy edelleen monia kivoja asioita, joista voit nauttia ja saada iloa sekä lohtua tähän erikoiseen kevääseen.

Olemme avanneet Torikortteleiden Facebookiin ja Instagramiin Korttelikalenterin, jossa nostamme päivittäin yhden alueemme yrityksen ja kerromme sen verkkokauppamahdollisuuksista, takeaway-palveluista, tarjouksista, lahjakorteista jne. Tule mukaan seuraamaan! Tekemällä nyt hankintoja, varmistamme yhdessä sen, että Helsingistä löytyy eloisa vanhakaupunki, ihania pieniä kivijalkaputiikkeja, kahviloita ja ravintoloita vielä sittenkin kun tämä poikkeuksellinen aika vihdoin on ohi.

#korttelikalenteri #torikorttelit #supportyourlocal #tueyrittäjää #autanyt #koronakevät #yhdessä

Tekemällä hankintoja nyt varmistamme yhdessä sen, että Helsingistä löytyy eloisa vanhakaupunki, ihania pieniä kivijalkaputiikkeja, kahviloita ja ravintoloita vielä sittenkin kun tämä poikkeuksellinen aika vihdoin on ohi.