Maistuisiko mocktail tai kombucha?

Tipattoman tammikuun suosio on edelleen kasvussa. Monia se kannustaa kuluttamaan alkoholijuomia harkitummin tipattoman kuukauden jälkeenkin tai jopa luopumaan alkoholista pysyvästi. Tipattomuus ei kuitenkaan tarkoita sitä, että iltaa pitäisi istua kuivin suin, sillä herkullisia alkoholittomia vaihtoehtoja löytyy ravintoloidenkin tarjonnasta yhä enemmän. Tässä vinkkejä Torikortteleiden ravintoloiden alkoholittomista juomista, joita sopii nauttia ruoan kanssa tai erikseen.

 

Espa

Torikortteleiden ravintolaperheen uusin lisäys, lokakuussa avattu ravintola Espa tarjoilee erinomaisen viinivalikoiman lisäksi myös sesongin mukaisista raaka-aineista valmistettuja tuorepuristettuja mehuja, jotka on mietitty sopimaan ruokien pareiksi. Lisäksi valikoimassa on myös itse tehtyä pirskahtelevaa kombuchaa vaikkapa koivunmahlalla tai omena-inkiväärillä maustettuna.

Pohjoiseslpanadi 17

Robert’s Coffee

Laadukkaan kahvin lisäksi Robert’s Coffeessa on tarjolla muitakin alkoholittomia vaihtoehtoja. Kokeile lounassalaatin kanssa virkistävä Italian Soda tai nauti jälkiruoaksi makeampi Light Shake.

Pohjoisesplanadi 19

Bryggeri

Torikortteleiden panimoravintola on tunnettu erityisesti oman panimonsa oluista ja oluen kanssa nautittavasta ruokalistasta. Bryggeriltä löytyy omien oluiden lisäksi myös laaja alkoholittomien juomien lista, joka ei jätä suurintakaan oluen ystävää janoiseksi.

Sofiankatu 2

Savotta

Ravintola Savotan juomalistalta löytyy monipuolinen valikoima erilaisia alkoholittomia vaihtoehtoja, ravintolan omana erikoisuutena marjaisa mocktail, kokeile ja ihastu!

 Aleksanterinkatu 22