Nouda joulurauha Torikortteleista: 5 vinkkiä herkulliseen take away -jouluun

Eriskummallisen vuoden lopulla on korkea aika levätä ja rauhoittua. Osan jouluherkuistakin voi hyvällä omallatunnolla noutaa valmiina pöytään. Torikortteleiden ravintolat ovat valmistaneet ihania joulumenuita, jotka voit helposti napata mukaasi - joulukukkia ja koristeita unohtamatta. Nouda joulurauha Torikortteleista!

Jouluherkut

Bryggerin Joulumenusta löytyy itsetehtyjä laatikoita ja muita perinteisiä jouluruokia kotiin vietäväksi. Kahden hengen menun voit ostaa kokonaisuudessaan tai kaikki menun jouluruoat ovat saatavana myös erikseen! Jouluruoat ostettavissa Bryggerin verkkokaupasta. Tilaa omasi viimeistään pe 18.12. klo 10 mennessä. Ruoat noudettavissa Bryggeristä Sofiankadulta ke 23.12. klo 11-18. Muista myös jouluoluet!

Chapterista saatavilla 45 euron joulukassi, josta löytyy kaikki tarvittava täydellisen kalapöydän kattamiseen! Joulukassin sisällöstä riittää hyvin kahden hengen alkupaloiksi tai kokonaiseksi ateriaksi. Kassiin on mahdollista tilata myös lisukkeita, esimerkiksi jälkiruokaa tai Chapterin omaa glögiä. Tilaukset hello@chapter.fi tai viestitse somessa. Noudot 18.-19-.12. tai 23.-24.12. klo 12-15. Mikäli noudat ruoat omiin astioihin, saat joululahjan! Lue lisää menusta Chapterin Facebook-sivulta.

Sandwich Clubin vegaaninen kinkku eli Sk*inkku on jokaisen kasvissyöjän ehdoton joulupöydän herkku! Tätä seitanista valmistettua ”paistia” myydään jäisenä 17.12. asti, mutta mikäli haluat Sk*inkun tuoreena joulupöytään, tee tilaus sähköpostitse. Ennakkotilaukset 17.12. mennessä osoitteeseen info@sandwichclub.fi ja nouto 19.12. jälkeen. Sandwich Clubin oma sinappi sopii täydellisesti Sk*inkun pariksi.

Kotiin ja kattaukseen

Kaupungin ihanimmat joulukukat löydät Floramoren joulumaailmasta Unioninkadulta. Liike palvelee ti-pe klo 11-18, la-ma 11-15, aina aatonaattoon 23.12. asti. Kukkia voi tilata myös Floramoren kotisivuilta valmiilla tilauslomakkeella.

Pop Up Kemuista saat hurmaavat koristeet kotiin ja kattaukseen. Psst! Suuri jouluale käynnissä, kaikki joulukoristeet vähintään -30%! Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa.