Orange Market: Torikortteleiden joulukauppa ja talviterassi

Torikortteleiden oma joulukauppa ja tunnelmallinen talviterassi, eli Orange Market, valtaa Katariinankatu 4:n 10.-23.12! Luvassa on valoa, lämpöä ja herkkuja appelsiinipuun alla, sekä ihania joululahjaideoita.

Tänä vuonna Torikortteleiden joulun oranssi keskipiste on Bockin talon sisäpihalle koristeltu upea, valaistu appelsiinipuu. Tunnelmallinen appelsiinipuu kutsuu alleen nauttimaan lämpimistä juomista ja letuista sekä tekemään ihanimmat joululahjaostokset.

Torikortteleiden parhaat

Torikortteleiden suloisimmat salaisuudet löytyvät nyt saman katon alta! Orange Marketiin on kuratoitu Torikortteleiden tuttujen toimijoiden valikoimasta aivan uudenlainen kokonaisuus, joka hohkaa valoa, lämpöä ja oranssia väriä. Ajankohtaisissa lahjaideoissa on mausteena myös ripaus nostalgiaa.

Orange Marketissa mukana:

La Bohème
Lumi Supermarket
Lapuan Kankurit
OMA puoti
Mai Niemi Finnish Fairytale Shop
Au3
Taiga Colors
OKRA
Salapakka
Lumoan
Kokori
Hair Design Helsinki
Ulla Hirvas Shop
Kino Engel
Kaupunginmuseon museokauppa

Orange Marketin visuaalisesta suunnittelusta ovat vastanneet Kati Jernmark ja Sara Vallioja, jotka ovat myös kuratoineet myymälän tuotevalikoiman. Konseptia on ideoitu yhdessä PING Helsingin kanssa. Appelsiinit on saatu K Citymarket Ruoholahdesta.

 

Lauluyhtye Escappella esiintyy Orange Marketin talviterassilla ja Torikortteleissa
la 11.12. klo 15-17
la 18.12. klo 15-17


Orange Market avoinna 10.12.-23.12.
Ma-Pe 11-19
La 10-17
Su 12-17

Katariinankatu 4, Helsinki