Market avautui Torikortteleissa

Pitkään odotettu suomalaisten huippubrändien R/H:n, Frantsilan ja Papun yhteinen liike Market avasi ovensa Pohjoisesplanadilla, Torikortteleissa.

Kesän kuluessa Torikortteleihin on avautunut kiinnostavia uusia kauppoja. Viimeisimpänä avautui Pohjoisesplanadin ja Unioninkadun kulmassa, entisessä matkailuneuvonnan tilassa, kotimaisten huippubrändien R/H:n, Papun ja Frantsilan kauan odotettu yhteinen konseptiliike Market.

Persoonallisista, hauskoista ja rennoista vaatteista tunnettu R/H valmistaa vaatteita kaiken muotoisille, kokoisille ja ikäisille naisille. Lisäksi Marketista löytyy R/H:n asusteita ja koruja.

Papun kivijalkaliikkeen avausta on odotettu kuin kuuta nousevaa. Papu on yksi Suomen suosituimmista lastenvaateyrityksistä, joka tätä nykyä valmistaa vaatteita myös aikuisille käyttäen leikkisiä unisex-kuoseja, ajatonta designia ja vastuullisesti valmistettuja materiaaleja.

Market tarjoaa herkkuja kaikille aisteille. Liikkeestä löytyvät Frantsilan Luomuyrttitilan luonnollisesti valmistetut ihonhoitotuotteet ja tuoksut, joiden raaka-aineet ovat peräisin Keski-Suomen pelloilta ja puutarhoista.

Market
Pohjoisesplanadi 19