Senaatintorin ravintolahaku on auki!

Senaatintorin kesän ravintolahaku on nyt auki. Mikäli yrityksesi on kiinnostunut hakemaan mukaan osaksi Senaatintorin terassikokonaisuutta, toimithan nopeasti - hakuaika päättyy jo maanantaina 8.6!

 

Senaatintorista ollaan Helsingin kaupungin yhteisponnistuksena tekemässä kesän 2020 kiinnostavin terassi- ja palvelualue sekä kohtaamispaikka.  Senaatintorin kokeilusta haetaan piristysruisketta koko keskustan elävyydelle, mutta avaaminen edellyttää vielä paljon suunnittelua. Kyseessä on kulttuurihistoriallisesti erittäin merkittävä paikka, joten toteutuksen tulee olla tyylikäs ja arvokkaan alueen kokonaisilmettä kunnioittava. Kokeilun käytännön organisoinnista vastaa kaupungin omistama Torikortteleiden kiinteistökehitysyhtiö Helsingin Leijona Oy.

Tavoitteena on avata terassi yleisölle viimeistään 1.7. (ehkä jo 27.6.) ja olla auki 30.8. asti. Terassialueen aukioloajat ovat klo 9-23, jokainen ravintoloitsija voi päättää aukioloajat oman konseptinsa mukaan. Haemme mukaan sekä ravintoloita, että kahviloita, edellytämme kuitenkin, että jokainen toimija myy sekä ruokaa että juomaa.

Asiakaspaikkoja alueelle tulee noin 480 kpl. Kyseessä on keskusta-alueen terassien laajennus, joten mukaan valitaan ravintolatoimijoita Helsingin keskustan alueelta. Mukaan valitaan yhteensä 16 ravintola-alan toimijaa.


Nopeasta aikataulusta johtuen hakuaika päättyy jo maanantaina 8.6.2020.
 Ilmoitamme valinnoista keskiviikkona 10.6.2020.

 

Hinnat:

Myyntipiste (4 kpl) (leveys n. 2,5 m, syvyys n. 2,0 m.)

Kiinteä kuukausivuokra 1000€ (alv 0% ) + 10% liikevaihdosta, kattovuokra kuukaudelle 4000€.

Myyntipiste tuplana (12 kpl) : (leveys n. 5,0 m, syvyys n. 2,0 m. Kaksi myyntitiskiä.)

Kiinteä kuukausivuokra 2000€ (alv 0% ) + 10%  liikevaihdosta, kattovuokra kuukaudelle 8000€.

Lukittavan myyntipisteen vuokraan sisältyy sähkö, myyntipisteen valo, vesipisteen käyttöoikeus, jätehuolto, kylmäsäilytystilaa tarvittaessa, terassialueen henkilökunta (blokkaus, pöytien siistiminen, lasien tiskaus), järjestyksenvalvonta, markkinointi ja viestintä osana kokonaisuutta, sosiaalitilat, kassajärjestelmä.

Jokainen toimija sisustaa ja kalustaa myyntipisteen haluamallaan tavalla.

 

HUOM! 

Noudatamme tarkasti maan hallituksen koronalinjauksia ja hankkeen koko suunnittelu perustuu niihin. Eri lupaviranomaisten päätökset ja myös koronatilanteen muutokset voivat vielä siis vaikuttaa koko hankkeen toteutumiseen. Pidätämmekin oikeudet kaikkiin mahdollisiin muutoksiin hankkeen toteutukseen ja aikatauluihin liittyen. Tilanteen muuttuessa hyvitämme käyttämättä jääneen ajan vuokrat.

 

Hakuohjeet

Vastaathan ystävällisesti kaikkiin alla oleviin kysymyksiin ja lähetät vastauksesi sähköpostitse osoitteeseen info@torikorttelit.fi.

Ravintolan / Yrityksen nimi?

Y-tunnus

Yhteyshenkilö

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Nettisivu, Facebook tai Instagram -sivu

Lyhyt kuvaus konseptista

Torilla tarjottava menu ja haetko anniskelulupaa?

Ravintolamme olisi pääsääntöisesti auki klo:

Sähkön tarve ja määrä?

Kylmäsäilytystarve yhteisessä tilassa?

 

Lisätietoja tarvittaessa antaa myyntipäällikkö Eija Malin, eija.malin@torikorttelit.fi puh. 044 200 96 16.