Torikortteleiden kesäterassit

Kesäisin yksi parhaimmista ajanvietteistä on ehdottomasti aurinkoisilla terasseilla istuskelu, samalla kun siemailee kylmää juomaa ja kesäisen kaupungin hälinää. Torikortteleista löytyy monipuolinen kattaus tunnelmallisia terasseja kaikenlaisiin kesähetkiin.

 

Chapter
Vuoden ravintolaksi valittu Chapter tarjoaa erinomaisen ruoan lisäksi myös hienostuneita cocktaileja. Drinkkivalikoimasta löytyy klassikoiden lisäksi kuusi talon omaa cocktail-vaihtoehtoa, kuten raikas 3rd Chapter tai vahvempi Naked Date. Ravintolan terassi on rakennettu Kaupungintalon sisäpihalle ja keltaiset seinät heijastavat aurinkoa niin, että terassi on erityisen tunnelmallinen golden hour -aikaan.

Aleksanterinkatu 22
Keskiviikko – torstai 14 -00, perjantai 14 – 02, lauantai 13 – 02

Chapterin terassi on erityisen tunnelmallinen kesäiltaisin.

 

Bryggeri
Bryggeri Helsinki on tunnettu omasta olutpanimostaan, ja aidon panimoravintolan tapaan oluet on räätälöity sopimaan ruokalistaan. Sisäpihan terassilta voit nähdä suoraan Torikortteleiden kellareissa sijaitsevaan panimoon. Bryggeri Helsinki on kaikkien olutfiilistelijöiden unelmien täyttymys: ravintolasta saa peräti 25 erilaista olutta. Ravintolan terassilla on ohjelmaa läpi kesän: torstaisin live-musiikkia ja perjantaisin Beats And Heat, eli Bryggerin grilliperjantai sekä DJ Lord Fatty & Friends.

Sofiankatu 2
Arkipäivät 11 – 00, lauantai 12 – 00, sunnuntai 13 – 21

Bryggerin oluet tehdään omassa panimossa Torikortteleiden kellarissa.

 

Robert’s Coffee Jugend
Robert’s Coffee Jugend on nautiskelijan keidas! Tarjolla laadukkaita kahveja sekä maistuvia herkkuja aina maailman parhaista korvapuusteista aitoon juurileipään. Suurin osa herkuista tehdään itse paikan päällä.

Kesäisin Robert’s Coffee Jugendin ehdoton ykköstuote on kuitenkin suussa sulava gelato, joka valmistetaan Robert’s Coffeen omassa pienessä jäätelötehtaassa. Valikoi herkullisista makuvaihtoehdoista suosikkisi, ja nautiskele jäätelöstä kahvilan aurinkoisella terassilla, josta on näkymät Esplanadin puistoon.

Pohjoisesplanadi 2
Arkipäivät 8.30 – 20, lauantai 10 – 20, sunnuntai 10 – 19

Suussa sulava gelato valmistetaan Robert’s Coffeen omassa pienessä jäätelötehtaassa. Värit ja maut ovat aitoja!

 

Café Engel
Café Engel on tunnettu ikonisena kahvilana, ja kerää kunniaa muun muassa legendaarisella aamupalalla. Kahvila on kuitenkin myös erinomainen paikka aikaisen kesäillan viettoon tai vaikka after workeille. Listalta löytyy valikoima kylmiä juomia, viinejä, samppanjaa ja oluita. Café Engelin ihastuttava sisäpiha on rauhassa kaupungin vilskeeltä.

Kesäisin kahvilan sisäpihalla järjestetään myös Kino Engelin ulkoilmanäytöksiä! Tutustu ohjelmaan: www.kinoengel.fi/kesakino.

Aleksanterinkatu 26
Arkipäivät 8 – 21, lauantai 9 – 21, sunnuntai 10 – 19

Kesäisin Café Engelin pihalla näytetään elokuvia. Leffaherkuista vastaa Café Engel.

 

Via Tribunali
Napolilaista pizzaa Helsingin sydämessä! Leikittele olevasi Italiassa ja nauti italialaisia herkkuja. Ota juomaksi aito espresso tai raikas Aperol Spritz Sofiankadun terassilla. Terassi avautuu pian!

Sofiankatu 4
Maanantai – torstai 11 – 22, perjantai 11 – 23, lauantai 12 – 23

Via Tribunalin napolilaista pizzaa on sanottu jopa kaupungin parhaaksi!

 

+ Valkoinen sali
Valkoisen salin ja Helsingin kaupunginmuseon yhteinen vatsa uusittu sisäpiha muuttuu kaupungin kuumimmaksi ulkoilmaklubiksi kesälauantaisin.
Goodies-klubi lauantaisin klo 20 -04. Lisää Goodies-klubista voit lukea täältä.