Treffit talvihuvimajassa

Kaupungintalon sisäpihalla, Torikortteleiden keskuspuistossa ihastuttaa Marjo ja Mikko Mainingin suunnittelema talvi-installaatio, jonka keskipisteenä on värikäs huvimaja.

Torikortteleiden sisäpihoilla kannattaa kuljeskella talvellakin. Torikortteleiden keskuspuistossa kaupungintalon sisäpihalla on ensimmäistä kertaa esillä talvi-installaatio: Värikäs, valoa loistava talvimaailma, keskipisteenään talvihuvimaja, jota on pussauskopiksikin nimitetty. Treffit, pieni lepohetki, jouluun hiljentyminen tai eväään nauttiminen sopii majaan mainiosti!

Sen on yhdessä miehensä Mikon kanssa suunnitellut kortteleissa työpajatilaa pitävä suunnittelija Marjo Maininki, joka on aiemmin inspiroinut yleisöä muun muassa Habitareen suunnittelemallaan Kierrätyskeskuksen Huomisen kodilla.

Kesäisin sama sisäpiha on tuttu pysähdyspaikka monelle lapsiperheelle, lounastunnin viettäjälle ja rauhaa etsivälle virkistäytyjälle. Talvisesta toteutuksesta tehdään pysyvä perinne. Iloiset yllätykset ovat kaupunkitilan ylellisyys.