Ystävänpäivä Torikortteleissa

Torikorttelit tarjoaa ihanat puitteet ystävänpäivän viettoon.

Ystävät kokoontuvat Torikortteleissa ystävänpäivänä torstaina 14. helmikuuta yhteen kirjallisuuden, elokuvan ja ruoan äärelle. Torikortteleiden kivijalkakaupoista löytyvät kestävät, kotimaiset ystävänpäivälahjat. Ravintolakeskittymän laajasta valikoimassa on tunnelmallisia paikkoja kakkukahveille, lounaalle tai pidemmän kaavan herkutteluun. Piipahda kaupunginmuseon näyttelyyn tai vie ystävä korttelikinoon elokuviin.

Tässä tärpit ystävänpäivän viettoon Helsingin historiallisessa keskustassa:

Marketin Book Clubin vieraana ovat ystävänpäivänä riemastuttavan Kaverin puolesta kyselen -kirjan kirjoittajat.

Torikortteleiden elokuvateatteri Kino Engel lahjoittaa If Beale Street Could Talk -elokuvan ystävänpäivän esityksen tuoton Amnestylle.

MadeBy Helsingin Kaverille kans! -kampanja on voimassa koko ystävänpäiväviikon. Liikkeessä voi myös tehdä ystävälle uniikin rintamerkin tai magneetin paperikollaasitekniikalla.

Robert´s Coffee Jugendissa on Pohjalaisten Osakuntien laulajien ystävänpäiväkonserttia klo 18-19. Lisäksi käynnissä on herkullinen ystävänpäivän arvonta!

Au3 Kultasepät huomioivat asiakkaitaan ystävänpäiväviikon ajan antamalla kaupan päälle ylellisen sydämenmuotoisen suklaarasian.

Lapuan Kankureiden ystävänpäivän kampanja on voimassa 10.2. asti, jotta lahja ehtii perille ystävänpäiväksi.

Napolilaisen pizzan taitaja Sofiankadulla, Pizzeria Via Tribunali, jakaa ensimmäiselle 250 ruokailijalle Brooklyn Bakeryn mini cupcaken.

Ravintola Sunnissa kelpaa illalistaa ystävänpäivän menua katsellen maisemia lumiselle tuomiokirkolle. Myös bliniviikkojen menu on tarjolla ystävänpäivänä.

Vaelsassa juhlitaan ystävänpäivää Couscous Time -menukokonaisuudella. Menu on saatavilla myös kokonaan vegaanisena.

Panimoravintola Bryggerissä pääsee maistamaan ensimmäistä kertaa uutta marjaisaa Bohemian Raspberry olutta. Uuden oluen seuraksi on myös pientä purtavaa.

Käsityökauppa Salapakan ystävämyyntejä vietetään ystävänpäivänä klo 11-20. Myös ompelukoneet ovat käytössä koko päivän.

Luoman arpoo lahjakortin, joka lähetetään voittajan lisäksi myös voittajan ystävälle.

Ystävänpäiväpusut vaihdetaan Torikortteleiden keskuspuiston talvihuvimajassa kaupungintalon sisäpihalla.